03 294 44 54 info@cocleaning.be

Corona desinfecterend schoonmaak

Specialistische schoonmaak voor het ontsmetten van werk- en bedrijfsruimten.

Corona

Desinfecterende schoonmaakdienst

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere maatregelen, dat geldt ook voor de basis schoonmaak in uw bedrijfsruimte.

Als hygiënebedrijf met expertise in desinfecterende schoonmaak hebben we een schoonmaakdienst opgezet specifiek voor de bestrijding van het coronavirus.

Ons team van specialistische schoonmaak is opgeleid en staat 24/7 klaar voor het ontsmetten van werk- en bedrijfsruimten. Wij voeren zowel periodieke als éénmalige opdrachten uit.

Bel of mail ons voor het inplannen van een desinfecterende schoonmaak. 

Ontsmettende schoonmaak

Specialistisch team

Direct inzetbaar

Periodiek of ad-hoc

Waarom desinfecteren?

Een basis schoonmaak is nuttig, maar ontsmetting of desinfectie gaat nog een stap verder. Desinfectie bestaat uit het verwijderen van de aanwezige bacteriën en virussen. Zo herleidt u een corona besmetting tot het minimum en creëert u een veilige werkplek voor uw werknemers.

Risicogevoelige contactpunten

Frequente contactpunten vergen een extra ontsmettende schoonmaak. Denk aan: deurklinken, liftknoppen, lichtschakelaars, toetsenborden etc.

Hoe vaak is een desinfecterende schoonmaak nodig?

Idealiter zo vaak mogelijk, in principe is elke contact een potentiële risico. Wij bieden een periodieke dienst aan waar u zelf het ritme bepaalt. Heeft u beslist om de deuren te sluiten en wenst u een éénmalige ontsmetting, ook dat kan. Neem contact op om de mogelijkheden te overlopen.

Een geval van besmetting op de werkvloer, wat nu?

We moeten er alles aan doen om verdere besmetting te voorkomen. We hebben een actieplan ontwikkeld waar we de ruimte tijdelijk afzetten en desinfecteren. Een snelle en daadkrachtige aanpak is ten zeerste aangeraden.

 

Supermarkten desinfectieplan

Supermarkten worden continu blootgesteld aan het coronavirus. Een adequate aanpak van hygiëne is een absolute noodzaak. Met onze desinfectieplan voor supermarkten worden risicogevoelige contactpunten doorlopend tijdens de openingsuren ontsmet.

Winkelkarren, diepvrieshendels, kassa’s, transpalletten…worden op zeer frequente basis gereinigd en ontsmet. Het desinfectieplan is een preventiemaatregel om besmettingen en uitval bij werknemers tot een minimum te herleiden.

Wij bieden ook oplossingen voor

Kantoren

Winkels

Scholen

Hotels

Restaurants

Overheidsgebouwen

Verenigingen

Feestzalen

Sportzalen

Loketten

Banken

Call-centers

Kappers

Schoonheidssalons

Kabinetten